Trinitario kakavos pupelės turi daug mikroelementų: geležies, kalio, magnio, vario, dar – antioksidantų, vitamino D, taip pat ląstelienos. Augimvietėje pupelės yra rauginamos 5-7 dienas medinėse dėžėse, vėliau džiovinamos saulėje.
Šokolado gamybos metu kakavos pupelės yra skrudinamos, lukštenamos bei malamos akmenimis (senuoju būdu, kad išgauti geresnį šokolado skonį). Proceso metu į masę yra įmaišoma Lietuvoje užaugintos Spirulina platensis. Gamybos metu į sudėtį nėra dedama kakavos sviesto, lecitino, skonių, kvapų ir kitų priedų, o taip pat, yra neatskiriamas kakavos sviestas.
Spirulina subalansuoja žarnyno mikroflorą, intensyviai šalina iš organizmo nuodingąsias medžiagas, stiprina nervų sistemą, didina gyvybingumą, mažina nuovargį, stimuliuoja medžiagų apykaitą, gerina kepenų veiklą, stiprina organizmo atsparumą.
Spirulina platensis esančių ypatingų medžiagų – bioprotektorių, biokorektorių ir biostimuliatorių – nėra nė viename natūralios kilmės produkte.
Sudėtis ir laikymas:
Sudedamosios dalys: Trinitario kakavos pupelės iš Papua Naujosios Gvinėjos – 85%, nerafinuotas cukranendrių cukrus, Lietuvoje užauginta Spirulina platensis – 2%. Laikymo sąlygos: laikyti sausoje vietoje +18(+/-3) laipsnių temperatūroje.
Pristatymas ir grąžinimas:
Prekės pristatomos per 3 darbo dienas nuo apmokėjimo gavimo. Prekes galima grąžinti per 14 d. nuo jų įsigijimo (tik jeigu produktas nebuvo atidarytas ir yra su nepažeista gamintojo pakuote).
Daugiau informacijos apie prekių pristatymą ir grąžinimą skaitykite Prekių pirkimo – pardavimo taisyklėse.
Tai žinoti labai svarbu!
Spirulinos kokybę apsprendžia bendras mėlynojo pigmento fikocianino kiekis biomasėje. Kuo didesnis šio pigmento kiekis spirulinos biomasėje, tuo spirulina yra efektyvesnė.
Norime atkreipti dėmesį, jog Lietuvos rinkoje vyrauja įvežtinė spirulina. Dažniausia tai pigi, žemos kokybės ir abejotino švarumo produkcija su žemu, vos 1-5% fikocianino kiekiu. Apie teigiamą tokios spirulinos poveikį žmogaus organizmui neverta ir kalbėti, nes spirulinos biomasės veiklumas išryškėja, kada fikocianino joje yra ne mažiau kaip 12 procentų.
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.